joi, octombrie 09, 2008

Dorinţe



Cu gânduri mai limpezi,cu ochii mai puţin uzi şi cu unt şi dulceaţă de vişine amară pe tălpi pornesc pe un drum cu orizonturi largi.Văd încă trei persoane lângă mine: una mică,curajoasă, matură şi porno de fel ,care-mi seamănă puţin,alta blondă ,stilată şi deşteaptă căreia îi multumesc încă o dată, şi alta care râde încontinuu,care face baie de 4 ore înainte, şi căreia îi place bleumarinul la fel de mult ca şi mie.

Patru zuze în total care vor revoluţiona lumea şi în faţa cărora se vor înclina toţi Făt-Frumoşii Bucureştiului, călcându-se în picioare care mai de care să le aştearnă covorul roşu la intersecţie şi să le ofere o umbrela cu ciocolată caldă , frişcă şi scorţişoară în mâner atunci când plouă .

Patru zuze care atunci când stau împreună se bat pe creme şi haine( chiar şi în sh-uri),trei pe ce muzică să mai danseze ,două pe Johnny Deep şi una care se uită trist la restul atunci când vine vorba de iubire.

Mai văd rafturi pline de cărţi,multe haine bleumarin,bilete de tren din toată România,nicio pastilă de extraveral sau reţetă de la psiholog şi un zâmbet cu ochi verzi dimineaţa după o noapte lungă din decembrie.

7 comentarii:

Luli spunea...

asta e foarte dulce. "Blonda , stilata si desteapta"...ai contribuit la imbunatatirea personalitatii mele complexate. insa, pt ce-mi multumesti hun'?

andra spunea...

iti multumesc pt ca esti iar langa mine :) pup blonduta mea:*

Screeach spunea...

psihologul nu da retete si nici sfaturi din pacate ... (si scade unul...:)

andra spunea...

ba da ,da retete.sedatif p.c :)

carmen spunea...

ba nu, psihologul nu da retete si nici sfaturi! iti zice un psiholog ;) >:D<

andra spunea...

mie mi-a dat si sfat si reteta :) dar cred ca de acum incolo am sa apelez la tine carmen :p :*

Fly's Wardrobe spunea...

Doamne ! compunerile tale sau nu stiu cum sa le spun
sunt absolut geniale !
toate.

bravo!