joi, februarie 19, 2009

Si eu (...)


Mirosul dulce si penumbra din camera imbracau doua corpuri calde,infasurate in paturi mov, cu vise care se roteau in jurul lor facand escala dupa fiecare ghiont meschin al sinapselor ce urlau dupa cotidian.

Se tineau in brate si zambeau cu ochii inchisi,cautand fiecare un loc potrivit unde sa-si lase mainile dispensandu-se de pudoare.

Fiecare soptea dorinte imbracandu-le apoi trist in vesminte de veleitati, si atunci urma un repros relativ subtil si un sarut pe frunte, menit sa insufle vagi sentimente materne.

Cu zapada pe marginea pervazului si aburi sfiosi avea loc o revolutie gingasa a sentimentelor,care de ceva vreme erau fara pereche.Se imbracasera la tol festiv pentru mult asteptata sindrofie, etalandu-si cele mai de pret nuante; zambeau gales si insinuant,asteptand suita nesabuita si pierduta de reactii,sa se agate in par,pe gene,pe clavicula stanga sau pe sanul drept.

Amaraciunea si durerea se preschimbau in cercuri si sfere iar totul era plin.Panglici de matase, umede ,legau cele doua personaje intr-o carte cu foi umane.



n.a- si eu (iarta-ma) :)



6 comentarii:

Anonim spunea...

Incepi sa scrii din ce in ce mai ok. Bravo. :*

Screeach spunea...

ala vroia sa fie un fel de compliment, tu scriai si inainte ok, incepi sa-ti abordezi subiecte:P

Anonim spunea...

ok e putin spus...

andra spunea...

multumesc :)la tustrei

metafizicx spunea...

pai multumesc. si da victor, inainte scria mult mai bine:)
oricum merci. esti o prajitura sexi
si senzuala

andra spunea...

si tu esti o prajitura poeta si frumoasa :)