marți, decembrie 04, 2007

promisiune ( pentru creata si flavius)


de obicei imi place sa ma tin de promisiuni,sau,cel putin,imi place sa cred ca ma pot tine de ele,iar de asta data imi voi satisface ambele placeri ( doua deodata !!!!! utopic pentru mine)

facand o scurta rotatie in timp..sa zicem de 45 de grade ,imi pot aminti si acum cum am putut sa preschimb 7 centi intr-un talisman veritabil si totodata emancipat.erai toata un zambet si mici surasuri ti se agatau de carlionti.cat de bine m-am putut simti atunci!era suficient sa ma uit la tine si un zambet larg mi se arcuia intre cei doi obraji mai ,mai sa plesneasca! De atunci totul s-a schimbat pentru tine si pentru cei din jur; radiai in fiecare zi,si nu pentru ca :” ai facut sex,asa-i??!!!”,radiai pentru ca el iti agata in fiecare dimineata cate un zambet,langa perna,pe marginea patului, lipit de codita periutei de dinti si chiar in toarta alba de portelan,ondulata, a cestii de cacao.Imi placea sa te vad asa,erai sursa mea de energie si sincer,da! te invidiam si o fac si acum.m-ai rugat sa scriu despre voi(egoisto!)... pot spune ca voi doi intr-adevar aveti o sansa la supravietuire,la voi recunosc un “te iubesc” sincer,din tot sufletul si la voi vad un viitor.in voi vad ce inseamna iubire impartasita chiar si dupa primele saptamani de “zahar”,chiar si in toiul diminetii,cu parul ciufulit si ochii pe jumatate deschisi si chiar si fara haine( cu substrat adresat protagonistilor si celor in tema).pe voi doi va stiu in stare de a lupta si de a nu va impiedica de o pietricica de pe marginea drumului si pe voi doi mi-ar placea sa va vad pe strada cu 2 carucioare,3 umbrele si un zambet la pachet!

3 comentarii:

ZuZa spunea...

Ai pictat in cuvinte iubirea lor...
...sincer... te-as lasa sa imi scrii juramintele pentru casatorie daca as fi catolica... sau.. si ortodocsii pot ?
Sunt in dilema ... dar...ai prins ideea principala... :">

inger nebun spunea...

:))) doamne mereu imi dai impresia ca sunt o somitate in beletristica ..sincer apreciez mult si ma bucur din suflet ca iti place ceea ce scriu >:D<

Maddie spunea...

foarte frumos. sfarsitul mi se pare genial :)