duminică, februarie 17, 2008

Nume proprii


Mădă e numai vina ta să ştii,îmi aduc aminte foarte bine că eu ţi-am scos ochii de vreo câteva ori bune cu : “ nu refuz nimic în materie de muzică” însă tot vina ta e.E singură în playlist,să ştii.


Eminescu dragă ,sau să îţi spun mai bine Eminovici? Oi fi tu poetul nostru naţional, ne mândrim cu tine ,ai fost un geniu,neînţeles ca toţi ceilalţi de altfel, însă pe gustul meu nu eşti ,asta clar.Îmi pare rău s-o spun ,zău !Îmi cer iertare ,sper să nu te răscoleşti în mormânt că o puştoaică frustrată de 18 ani (în trei luni) îţi critică operele, însă mai bine stârnesc polemici decât să rămân ipocrită.Am răscolit trei sute de pagini şi nu am găsit nimic care să-mi facă cu ochiul,şi crede-mă că nu sunt nici pe departe o fire rece ,însă tu eşti prea siropos pentru mine,păcat.


Nick mamă pari bun,nu am terminat toată cartea încă, însă m-ai amuzat cu câteva chestii foarte tare şi mi-a plăcut stilul celor 154 de pagini ,însă e păcat că nu am auzit de melodiile din acele numeroase top five-uri şi mai tare mă ameţesc când dau de altele.Apropo,Irina mersi de sugestie.


Magda,îmi pare rău ,ştiu că ştii asta,ştii şi de ce .Ţin mult la tine …si mersi!


Mami,mersi că m-ai ascultat şi mă bucur că nu s-a spart vreo farfurie când ai auzit că vreau un tatuaj,o să încerc să te mulţumesc ,nu numai pentru că o sa mă ajuţi să vorbesc cu tata cât pentru că văd că uneori te străduieşti să mă înţelegi,şi nu-i uşor tot timpul.


Dana,te rog nu renunţa,fă-o pentru mine,chiar mă doare sufletul când văd ce iese şi ce ar putea să fie în schimb.Ştiu că a greşit,însă la voi orgoliul îşi spune cuvântul şi ţi-am mai spus că asta nu aduce nimic bun.Eu simt că există ceva acolo pentru voi doi,fă-mi pe plac aşa ca să nu mai plâng pe stradă.


4 comentarii:

Maddie spunea...

Bine eu sunt de vina :) Recunosc dar ma bucur ca iti place.
>:D<

Ladystarlight spunea...

cu plăcere, sugar! să ştii că şi eu îs mică pentru top five-urile lui hornby, darămite tu!:)

PrIzA spunea...

Tocmai m a sunat Eminescu ...nu avea centul asa ca mi a inchis repede ...dar totusi a apucat sa ma roage sa ti transmit ..ca vorbele tale l au durut :))

www.blogos.ro spunea...

Blogul dumneavoastra a fost selectat de http://www.blogos.ro

Mai multe detalii la:
http://www.blogos.ro/ganduri-blog-romania.aspx

Daca va place siteul www.blogos.ro, va rog sa-l adaugati in blogroll. Va rog sa-mi comunicati in cazul in care nu sunteti de acord cu preluarea articolelor dvs.

Va multumesc.
blogos@blogos.ro