miercuri, ianuarie 06, 2010

" Mai vrei? "


Acest post nu imi apartine, un prieten/a mi-a cerut parerea asupra lui si m-a rugat daca se poate sa il postez pe blog pentru a primi si altele, ca sa evitam subiectivismul nu am sa spun nici cine e, nici cati ani are, ori daca e fata sau baiat, pentru cei care vor citi asteptam niste remarci sincere, multumesc anticipat!



Mai vrei?

Domin, dar burboane de sudoare vad picand.
Le simt pe spate, rapid alunecand,
Pe un fagas... cu atentie uneltit.
De al meu trup, gol si arcuit
Al muzei trup... la fel de gol,
...dar nu impur;
Sub pumnul meu tiran isi geme rasuflarea
Imbratisand, puternic, lasciv se unduieste.
....................................................

Se ating, se simt...se inconjoara;
De acelasi sentiment, la fel de mult divinizat.
De acelasi gand, la fel de mult dorit
De a fi loviti si biciuiti, de aceea strafulgerare
Aceea placere arzatoare.
Radiind, ii surade planul ca o vesnicie
Sa stea, traind, sub a mea robie,
Pe cand al ei zambet neincetat
Imi cauta si imi gaseste
Puterea de a fi lovit si biciut.
Sangele-mi infierbantat scurgandu-se...usurat.
Sa imi curga placere, sa o impart.
Dorintele sa ti le satisfac.
.................................................

Ma uit la ea dorind sa o eliberez.
Umil deschide ochii ca sa vada.
Sa-mi vada... sa-si vad opera de arta.
Din umbra, tot de ea creata,
Semnam acest consens, finalizez.
Incantare ti se citeste-n ochi, sticlesc.
Ma aplec si buzele-ti moi ti le sarut.
"Pe data viitoare" - iti soptesc.
La urechea pe al carui lob ma rasucesc.
De a dreapta-ti trupului superb.
Alaturi vlaguita te impleticesti.
...aproape sa te furisezi.
Precum corabii ratacite...gandurile
...si ochi-mi cauta...sanul,
Precum un sarpe, mana sa o cuibaresc.
Ma apropi...in soapta:

"Te iubesc."

16 comentarii:

maria spunea...

e foarte comun iar, cel mai probabil, tiparul de a pastra o anumita rima nu ii da voie sa exprime totul asa cum ar vrea. asta pt ca sta si cauta cuvinte potrivite pt auz dar deloc pt inteles. in rest mi se pare ok...

maria spunea...

te simti pizda proasta si sensibila mai nou, bubu?

andra spunea...

ok, 1 - serban te rog frumos sa ai grija cum te exprimi :) nu esti vreun scriitor/poet elitist,habar nu ai despre ce e vorba si te grbaesti sa arunci ofense,sfat: imbratiseaza empatia . am cerut pareri obiective si nu laude gratuite intr-adevar, insa ai fii putut sa te rezumi la o parere si nu la o jignire, ia exemplu de la maria

2- maria multumesc pt sinceritate si obiectivitate si in numele persoanei care a scris poemul. off topic, te cunosc?

Anonim spunea...

Cuvintele potrivite nu exista... nu poti rezuma in cuvinte...trairi. Oricat de omagiati au fost si simbolisti pentru ideologia lor despre a nu pomeni starea pentru a nu distruge placerea de a o descoperi...sincer eu nu vad nici unul sa se fi descurcat prea bine, inclinatia spre realizarea acestui tel intr-un poem limitat de termeni, este cat se poate de utopica. Deci Maria, nu cred ca e vorba de inteles ci de simtit si interpretat, la nivelul intregului poem, trairile de la momentul la care se raporteaza poemul. Imi pare rau, draga Bubu, ca ai avut falusi ornamentate pe post de globuri de Craciun. Mersi ca ti-ai batut capul sa citesti. Insa incearca sa te lipsesti de flegmaticul si superficialul din tine, atunci cand ti se cere o parere sincera. Asta daca nu iti e frica sa fi prea dezamagit. P.S. "Iti urmaresc blog-ul. de aceea mi-am permis sa fac afirmatiile astea." Mersi Andra.

maria spunea...

nu, nu ma cunosti...nu in persoana

LeFromage spunea...

Nimic special indeed. Mi-e dor in puii mei de "siropeala" de alta data, gretoasa dar digerabila :). Dece toate scrierile de acest gen din ziua de azi pun accentul numai pe imagini scurte din pat si non significante,banale ,poze voalate ce pot fi aruncate intr-un sertar uitat, cand sunt alte lucruri mai demne si mai dragute de subliniat. Clar ca-mi este dor de lucrurile simple, de erosul acela de piatra. Prefer ceva vechi, poate chiar uzat de atata consumare , decat ceva ieftin, o exhibare de imagini erotice cu tente exhibitioniste. :)
Citind, realizez ca acel "Te Iubesc" a devenit overrated. Daca intr-adevar simti acele lucruri despre care tot vorbesti asta ar aduce "iubirea" la un alt nivel, poate traita atat de intens doar de o mana de oameni, dar cand trantesti la sfarsit acel "te iubesc" deja te plafonezi, si realizez ca nu a fost decat o "ejaculare precoce" a sentimentelor. Stiu suna penibil de urat :) dar sunt cuvinte care materializeaza parerea mea cel mai ok. Si revenind, din cate stiu si pot sa spun ca am si trait acest fapt, tu vorbesti despre sex, un val de senzatii, trairi, onomatopee si altele lucruri ce sunt desenate, cantate, fotografiate de anumiti "artisti", orbiti de arta lor. Acei oameni nu pot realiza ca "opera" lor nu reprezinta decat o schita stearsa, o nota in bemol, un lucru. Poezia ne inconjoara, este peste tot cu exceptia unui singur loc, in pat. Eu personal asa vad lucrurile. In rest mult succes Andrusco, si mai multa activitate daca se poate :). Urmaresc blogul tau des iar cand postezi e sarbatoare cu cruce rosie.

Anonim spunea...

Interesant gandit, cu subinteles alcatuit! E interesant, dar frumusetea iubirii se poate exprima parca si altfel mult mai frumos.

Aalex spunea...

E intelept si cu subinteles gandit, dar parca iubirea poate fi privita si altfel, mult mai simplu si mai frumos!

Geza Kolab spunea...

Aș defini-o banală, dacă îmi permiți. Îi lipsește scânteia și esența unei poezii: trăirea eu-lui. Sunt multe cuvinte care în loc să exprime o stare emotivă, confundă lectorul și îl cufundă într-un univers în care nu experiența este motorul creației, ci doar rima; universul semantic și muzicalitatea nu sunt în armonie. Suspansul definește poezia de dragoste. În poezia postată transpare teama, în schimb. În mare e acceptabilă, dar probabil înainte de a da importanță rimei, ar trebui să încerce versurile albe.

metafizicx spunea...

suspansul defineste poezia de dragoste? :))

faina asta. punctul culimnant. incipitul. solutia. care is?

metafizicx spunea...

si mie de tine iubito

f spunea...

fiecare se exprima cum simte.
mie-mi place
e un inceput.

un alt om spunea...

off topic: bubu daca am fi sa-ti atribui un personaj din basleme populare tu ai fi omul-cu-jumatate-de-creier-calare-pe-jumatate-de-blog-banal.
On topic: Este dragut intr-adevar, tind sa am aceeasi parere cu a lui LeFromage. Lipseste ceva :), poate ca sarea din bucate.

last_angel22 spunea...

o descriere un pic ciudata... incepi cu niste descrieri pe care le pierzi, ajungi la un dialog care se intrerupe si se interpune ciudat peste descriere...

Anonim spunea...

Sa-mi vada... sa-si vad opera de arta.Ma apropi...in soapta:
astea s greseli grosolane? sau licente poetice?

Bogdan Epureanu spunea...

Parerea mea e ca autorul e baiat si ca poezia e intr-adevar banala... sorry :(