duminică, decembrie 16, 2007

Ămericăn drim în “micul paris”




“Astea’s icre? “Nu magda,sunt boabe de fasole.” Ai mă,te întrebam pentru că eu nu mănânc icre…” “Păi şi acum de ce mănânci?” (râsete)

În timp ce urmăream discuţiile mijlocite de pixeli dintre meg ryan şi tom hanks mă gândeam cum o să fie când voi avea “cutia mea”,pe tine drept room mate şi o grămadă de dulciuri în frigider.”Oare o să ne descurcăm? O să avem bani să plătim chiria?” “Da andra.”

O să dormim în fiecare noapte cu muzică şi o să am grijă ca în fiecare dimineaţă să te scoli să ajungi la cursuri.Baia o să fie plină de creme,săruri şi neapărat o să avem cabină de duş.O să facem exerciţii în fiecare zi şi NU o să mai mâncăm seara după ora 6. O să ieşim vara afară în miezul nopţii şi o să ne plimbăm prin parc şi în fiecare iarnă o să plecăm la munte cum se aşterne zapada.O să iniţiem acel proiect ecologic şi o să ajutăm copacii să zâmbească.Tu o să faci curat în fiecare saptămană iar eu am să dau cu aspiratorul.O să facem colecţie de botoşei şi hăinuţe pentru bebeluşi iar babele de langă or să creadă că avem deja copii.Corey Taylor o să ajungă în România(iar eu evident că o să am poză şi autograf) iar tu ai să fii o mare dansatoare.

Notă: îţi doresc un negru că tot îţi place contrastul epidermic şi îţi promit că o să avem o bibliotecă mare.( şi acum urmează să-mi spui tu ce-mi doreşti;;)? )

2 comentarii:

M.G.Craciun spunea...

Sper sa va indepliniti visul ...
Va propun sa aveti "cuibul de femei cu copii imaginari" langa niste babute :x care crezand ca aveti copii adevarati...sau ca veti avea, sa fie atente cu voi si sa va aduca prajituri si placinte :>

Luli spunea...

Şi ţie îţi doresc deasemenea un Crăciun fericit, şi tot ce îţi doreşti să ţi se îndeplinească, inclusiv ce ai scris pe blogul ăsta!>:D<