vineri, ianuarie 04, 2008

“ Vând fericire în rate!”


Aşa cum te duci în Cora ,Carrefour sau oricare alt mini/super/hypermarket notoriu să cumperi un frigider,o maşină de spălat,un aragaz sau poate o bicicletă în rate, aşa ar fi frumos să poţi cere însărcinatului cu ecuson:fericire în rate,poate şi alături de un bonus.Dacă ai ştii să te strecori printre cărucioare şi rafturi ,direct către ultimul raion ,ai găsi un biet puşti blond care se plimbă dintr-un capăt în celălalt muşcându-şi nervos buza superioară ;apoi ai putea să îl întrebi voios ce oferte are azi, ce discount-uri te pot îmbia să cumperi si dacă iţi poate spune mai multe despre produsele noi care zâmbesc prin ambalaje.Crede-mă pe cuvânt că i-ai însenina ziua,de ce? pentru că nimeni nu l-a observat până acum,nimeni nu s-a gândit să caute atunci cand se duce la cumpărături şi fericire.Suntem prea ocupaţi cu termenele de valabilitate şi cozile interminabile de la carne şi mezeluri în timp ce puştiul blond încearcă să îşi vândă marfa: Vând fericire în rate,vând fericire în rate! Încearcă într-o zi să cauţi acel raion şi poate ai să primeşti şi un bonus la 2 borcane şi o sticlă de fericire achiziţionate.Succes!

3 comentarii:

Aylah spunea...

Poate tocmai pentru ca iubirea nu e ceva simplu se obtine atat de greu. Ma rog, unii o obtin greu.. altii deloc :-j
Totusi.. hai sa cautam pustiul! :)

andra spunea...

daca o cauti o gasesti,chit ca se piteste intr-o sticluta mai mica decat ti-ai fi dorit,data viitoare insa se va revansa:)

Blair spunea...

Fericirea in rate e superba. Poti beneficia de ea cat doresti si apoi abandona. Pacat ca pustiul blond e invizibil uneori.